KILjAEDEN WHO

Stormreaver EU
 
HemKalenderVanliga frågorSökMedlemslistaAnvändargrupperBli medlemLogga in

Dela
 

 Guild Regler

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kolgate
Admin
Kolgate

Antal inlägg : 189
Join date : 08-12-29

Guild Regler Empty
InläggRubrik: Guild Regler   Guild Regler I_icon_minitimemån dec 29, 2008 3:09 am

Om du vill spela med oss och om det ska vara nödvändigt för dig att göra en anöskan så är det ett par saker vi kräver utav dig:

Du ska ha en bra attityd, dyka upp till raiderna. Passar inte våra tider så är det ingen idé att du gör en ansökan. Bra gear är ett måste, har du gjort en ansökan så kollar vi förmoligen dig på armory innan vi gör några slutsatser. Vi accepterar helt enkelt inte gröngearade folk, vi kräver att du minst har HC gear.

Vi tycker att du ska helst han en ålder på minst 16år. Vi kan göra undantag.

För att du ska kunna raida med oss så lär ju så klart våra tider funka för dig, så här kommer våra raid dagar och tider:

Måndag: 18.30 - 23.00
Onsdag: 18.30 - 23.00
Torsdag 18.30 - 23.00
Söndag 18.30 - 23.00


Kan du inte minst tre av dom här dagarna/tiderna så är det som sagt ingen idé att göra en ansökan, då vi vill ha aktivt folk och försöka vara en så liten guild som möjligt. Om du nu skulle missa en raid så förväntar vi oss att du självklart talar om detta istället för att komma efteråt raiden och säga att du inte kunde. Vi vill ha ordning så vi vet vilka spelare som kan dyka upp, så vi vet på ett ungefär vad vi får för setup och vilken raid den är lämpligast för.

Addons är ett krav på att du ska, så här kommer de addons vi kräver att du ska ha:

Deadly Boss Mods (eller liknade)
Threatmeter
det är väl dom två som du måste ha för att raida med oss. Är du t ex Caster så är ju alltid decursive och liknade addons väldigt bra att ha.


Vi vill att du ska dyka upp till raiden med Flask/elixir/matbuffs för att kunna progressa lättare. Givetvis så är detta inget måste när vi har något på farm, då är det upp till dig om du vill ha nytta av det eller inte.

Våra lootregler tills vidare är så här iaf. Raiders och uppåt får rolla på allting, medans trials får rolla på allt förutom tier tokens förutsatt att ingen raider behöver lootet. Vi vill ha det så här så att det är lite ordning. Vi måste ju få fullt förtroende för er innan vi låter er rolla på allt. Dvs, att ni ska ha förtjänat ranken raider.

Du ska ha Ventrilo, mic är inget krav.Lite info om ranker, och vilket syfte dom fyller


Trial
Trial, är personer som inte blivit raider än men aspirerar på en Raiderrank. För att bli tillträda ranken som Raider kräver vi lite småsaker av dig;
- Mycket aktiv.
- Du kan spela din klass.
- God kamrat.
- Bevisar att du håller kvalite till att bli Raider.
Trailer har samma prio som raider till raidplaterser med dock inte på lila föremål. Får dock DKP

Social
Social är snubbar som inte raidar aktivt men kan även ta nån raidspot då och då. Det är oftast kompisar till folk i guilden. Oftas kompisar som sakta ner lite å lirar då och då. Får dock DKP

Raider
Raider är en kille med mycket goda egenskaper, lirat ett tag i guilden och visat framfötterna och är en spelare med gear och kunnskap nog för att kunna gå på allting i PvE väg. Får DKPFlash Gordon
En liten hedersrank som finns inom guilden, Flash Gordon delas sällan ut men det kan förekomma. Finns inga exakta direktiv på hur man blir Flash, det är en enastående spelare. Får DKPOfficer
En officer är en ledare, en förebild. Officerare leder raider och hanterar reklyteringen av nya spelare. Har hand om gbank,DKP och sköter allt som händer i guilden.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://kiljaedenwho.omgforum.net
 
Guild Regler
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
KILjAEDEN WHO :: Ansökan-
Hoppa till: